Scandic öppnar nytt i Berlin

Mån 16 jun, 2014 - 16:01

Scandic tar över Alsterhof Hotel i västra Berlin. Hotellet, som nyligen genomgått en omfattande renovering för 70 miljoner kronor, kommer från och med 1 september 2014 att lystra till namnet Scandic Berlin Kurfürstendamm. Hotellet – Scandics tredje i Tyskland – har 217 rum och ligger i närheten av Berlin Zoo och varuhuset KaDeWe. Fastighetsägare är norrmannen Lars Wenaas, som även äger Scandics andra hotell i Berlin, Scandic Potsdamer Platz.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Den tyska ekonomiska utvecklingen är stark och det är en av anledningarna till att vi väljer att satsa i Tyskland, Europas största hotellmarknad. Vi har även fått ett positivt gensvar och bemötande på våra befintliga hotell i landet, vilket är ett kvitto på att Scandic som varumärke och koncept uppskattas. Vi uppskattar också utvidgningen av samarbetet med fastighetsägaren Lars Wenaas, säger Scandics koncernchef Frank Fiskers i ett pressmeddelande.

CVE

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report