TUR 2015 fokuserar på en fackdag

Tor 19 jun, 2014 - 12:16

I dag meddelar Svenska Mässan att man från och med 2015 kommer att slopa fredagen som fackdag på TUR-mässan. Genom att göra fredagen till en rent publik dag tar man samtidigt bort söndagen helt. TUR 2015 äger således rum 19-21 mars.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Vi har de senaste åren haft öppet för allmänheten några timmar fredag eftermiddag, säger TUR-generalen Farhad Kakavand. Det har visat sig mycket populärt och nu satsar vi fullt ut, men senarelägger öppningstiden och håller istället öppet en bit in på kvällen.

Att öppna upp hela fredagen för allmänheten är ett logiskt steg – vi har alla vandrat förvirrat längs tomma montrar på fredagens trötta förmiddag. Att hoppa över söndagen innebär dessutom betydligt lägre kostnader för utställarna. Låt oss hoppas att det kompakta formatet kan öppna upp för andra spännande kringaktiviteter – kanske det finns andra möjligheter för branschen att använda söndagen precis som man i dag utnyttjar onsdagen?

CVE

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report