Taxi-appar äntligen på engelska

Fre 27 Jun, 2014 - 13:55

När vi träffade Stockholm Visitors Boards vd Peter Lindqvist tidigare i vår, pratade han bekymrat om taxiproblematiken i Stockholm – ett problem som framförallt drabbar stadens turister. Vi skrev nyligen om Arlanda Express och Bromma flygplats strängare krav på taxiavtal vid sina hållplatser, och nu kommer ännu ett initiativ som möjligen kan underlätta för våra utländska gäster.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Det är Fågelviksgruppens två största taxibolag TaxiKurir och Taxi 020 (de äger även TopCab) vars bokningsappar nu lanseras i engelskspråkiga versioner. Även de två varumärkenas syskon Cabonline (vars app också bokar just Kurir och 020-bilar) får en engelsk app.

Så här lyder deras engelskspråkiga kommunikation:

Safely order your taxi to a fixed price

Welcome to Sweden – a wonderful country with beautiful nature and friendly people. In Sweden there’s no limit for how much a taxi ride may cost. Hence, to help visitors safely ordering taxis, two well-established taxi companies – TaxiKurir and Taxi 020 (the yellow cars) – have joined forces with Cabonline and developed an app in English and in Swedish.

The app is available for free in Appstore or at Google play, when you search for TaxiKurir, Taxi 020 or Cabonline. When you download and place your order through the app, you’ll get a fixed price and can track your car in real time. Everything is included in that price – there are never any additional charges.TaxiKurir and Taxi 020 wish you a safe and pleasant ride!

CVE

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report