Påskön - Foto: Pixabay.com
Att resa jorden runt är få förunnat, men allt fler aktörer erbjuder olika typer av paket på temat. Den göteborgska researrangören Scandjet tar nu bladet från munnen och lanserar en egen jorden runt-produkt.

Den 9 januari 2015 lyfter det egenchartrade Airbus-planet med 200 passagerare från Landvetter med riktning Kuba. Därefter följer Iguazúfallen i Brasilien, Patagonien i Argentina, Påskön utanför Chile, Moorea i Franska Polynesien, Auckland i Nya Zeeland, Sydney, Borneo, Kambodja och Abu Dhabi. Resan tar totalt 24 dagar, och hemresan är den 1 februari.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Resenärerna har sina fasta platser och flyger med samma plan under hela resan, och inte mindre än 20 medarbetare följer med för att ta hand om sina gäster.

Resan kommer att säljas med silver- eller guldnivå beroende på vilken hotellstandard man är villig att betala för, men preliminärt pris är 129 000 kronor, enligt Scandjets vd Pavel Maksimovski. Fem utflykter ingår i resans pris, och man hoppas bland annat kunna locka golftokiga eftersom samtliga destinationer (Påskön undantaget) tydligen erbjuder finfina golfbanor.

CHRISTIAN VON ESSEN

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report