Ryanair lanserar Business Plus

Tor 28 Aug, 2014 - 6:00

Som vi rapporterat tidigare håller Ryanairs nye marknadschef Kenny Jacobs som bäst på att vända Ryanair-skutan rejält, med alla möjliga kundvänliga(!) initiativ.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Kenny Jacobs, Ryanair. Photo: Christian von Essen, Travelreport.se

Senast i raden av nyheter är produkten Business Plus, som rullades ut 27 augusti för att tillgodose extra behov hos de 25 procent av kunderna som Ryanair ser som affärsresenärer. Business Plus-biljetter kostar från 649 kronor och innehåller följande:

* Flexbiljettombokning
* 20 kg tillåten bagagevikt
* Säkerhetskontroll med Fast Track på utvalda flygplatser
* Prioriterad ombordstigning
* Val av premiumsäte

Så här säger Kenny Jacobs i ett pressmeddelande:

”Vårt engagemang gällande att förbättra kundupplevelsen genom vårt ”Always Getting Better”-program fortsätter, hittills har vi infört tilldelade sittplatser, en ytterligare gratis kabinväska, sänkta avgifter, en ny hemsida, en ny app med mobila boardingkort samt vår nya familjeservice, Ryanair Family Extra. Lanseringen av Ryanair Business Plus i kombination med våra nya grupp- och företagstjänster och samarbetet med Travelport GDS – en till GDS-partner kommer att tillkännages inom kort – kommer att göra affärsresor med Ryanair allt enklare, då vi fortsätter att erbjuda så mycket mer än bara de lägsta priserna.”

Text och foto: Christian von Essen

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report