Vem köper Holiday.com?

Fre 29 aug, 2014 - 23:44


Att ett klatschigt domännamn har stor betydelse för affärerna är otvetydigt, kanske särskilt för oss inom resebranschen där konkurrensen om konsumenternas sökningar är knivskarp. Domänen Hotels.com såldes till exempel en gång för 11 miljoner dollar, medan Vacationrentals.com drog in hisnande 35 miljoner dollar.

Nu meddelar Breathe Luxury Ltd – med en märklig blandning av osedvanligt stekiga affärsområden och just domännamnshantering i portföljen – att den nuvarande ägaren till Holiday.com är redo att sälja sin guldhöna efter 16 års tid.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

WTM-mässan i London 5 november auktioneras domännamnet ut live. Men är du sugen på att köpa är det läge att packa pengaportföljen ordentligt, för man tror att det här kan bli en av de fem dyraste domännamnen i världen.

Här kan du förresten se en lista över de allra dyraste domännamnen. Första plats? Insurance.com.

CVE

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report