Foto:apollo

Nina Hornewall ersätter Takis Filippopoulos som Commercial Director hos Kuoni Nordic.

Takis träder in i en ny roll som Senior Advisor med särskilt ansvar för Kuonis nyckelleverantörer. Nina Hornewall lämnar i och med det uppdraget som chef för Apollo Sverige.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Takis Filippopoulos, som i höst fyller 63 år, trappar ner och träder in i en ny roll som Senior Advisor till den nordiska koncernledningen. Nina Hornewall tar över som Commercial Director för Kuoni Nordic. Nina kommer, så snart en ersättare har utsetts, att lämna ansvaret för Apollo Sverige. Fram till dess upprätthåller hon båda rollerna.

– Jag är oerhört nöjd att vi kan genomföra det här chefsskiftet på ett så bra sätt, säger Mats Dahlquist, vd för Kuoni Nordic. Vi kan behålla och även i fortsättningen dra nytta av Takis helt unika nätverk utomlands samtidigt som Nina får möjligheten att få stöd i Takis enorma erfarenhet i övertagandet av ansvaret för produktionen.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report