Intervju med Expedias vd

Tis 2 sep, 2014 - 22:24

Dara Khosrowshahi, Expedia.com

Hur utvecklas resandet? Ja, mycket är sig likt i resenärernas önskan att förflytta sig från A till B och guidas till det vackraste världen har att erbjuda. Vad som verkligen förändras snabbt är däremot sättet att söka upp, boka och köpa resorna.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Hos våra vänner på Skift.com tar man upp just detta i serien Future of Travel Booking, där de bland annat intervjuar vd:ar för tunga bolag i den teknologiska framkanten, som Orbitz, Concur, CheapOAir och TripAdvisor. Nu senast får vi en intervju med Dara Khosrowshahi, vd för onlinejätten Expedia, om viktiga skiften i våra bokningsbeteenden.

CVE

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report