MobiTrotter utmanar telebolagen

Ons 10 sep, 2014 - 23:02

Ännu en smart svensk telefonitjänst har sett dagens ljus. Med hjälp av en app till iPhone och Android har bolaget LNC global mobile AB sedan 2013 inväntat rätt tillfälle att ge sig ut på resemarknaden med sin produkt.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Tanken är enkel – via appen kan resenärerna ta emot samtal, ringa och mobilsurfa till 90-95 procent lägre pris än konkurrenterna, det hävdar man i alla fall i pressreleasen.

Bolaget grundades redan 2009 av Peter Bjurström och Jan Larsson, och i styrelsen sitter bland annat resebranschveteranen Peter W Hellman. För tillfället reser man kapital genom det finska investbolaget Frontier och den svenska crowdfunding-tjänsten FundedByMe. Apollo har redan MobiTrotter som tilläggstjänst, och nu genomför även Ving tester för att förhoppningsvis lansera tjänsterna inför julförsäljningen.

CHRISTIAN VON ESSEN

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report