#ostalgi med Tyska Turistbyrån

Fre 12 sep, 2014 - 18:06

I år är det som bekant 25 år sedan den där berömda muren föll. ”Ostalgi” kanske inte låter jättefrestande som begrepp, men enligt Tyska Turistbyrån handlar ordet om ”en nostalgisk längtan efter det forna Östtyskland/DDR”.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Genom att tagga dina bilder på Instagram med #ostalgi kan du dessutom tävla om en resa för två till Berlin, inklusive två hotellnätter på Scandic Berlin Potsdamer Platz. Det finns en hel drös med andra priser också, så det är lika bra att börja tävla. Här är tävlingssidan germany.travel/ostalgi. Tävlingsperioden är 15 september – 25 oktober 2014.

Fotot längst upp kommer från @Kristiane23

Missa inte heller Tyska Turistbyråns Filmroadshow som når Stockholm 4 november och Göteborg 5 november!

CVE

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report