Ticket satsar i Tyskland med Airngo

Tis 16 sep, 2014 - 23:13

Airngo.de

Det är oklart om namnet är en flirt med populära Airbnb, men Airngo är i alla fall namnet på Ticket Privatresors nya satsning på den tyska marknaden. Under september har den helt nya sajten tagits fram, med bokning av flygresor, hotell och hyrbilar.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Det smarta med att starta på en ny marknad under nytt varumärke är att man kan testa sig fram med kunskap och erfarenhet från de befintliga sajterna i Norden.

– Vi har haft en stabil och hög tillväxt på våra befintliga onlinemarknader och är nu mogna för att växa geografiskt. Genom åren har vi skaffat oss goda förutsättningar att effektivt kunna driva onlineaffären, säger Pelle Svensson, försäljningschef online på Ticket, i ett pressmeddelande.

CHRISTIAN VON ESSEN

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report