Trenden med krympande allmänna resemässor vägs möjligen upp av det faktum att allt fler nischade konferensinitiativ vinner mark. På Novotel Berlin Am Tiergarten äger 1-2 oktober 2014 års upplaga av EyeforTravels event rum, med det tydliga namnet Online Marketing, Mobile and Social Media in Travel Europe.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Tillsammans med högsta hönsen från bland annat bolag som Facebook, TripAdvisor, Skyscanner, Thomas Cook, Disney, Starwood, Designhotels, TUI, Low Cost Holiday Group och Malaysia Airlines, kan du vässa din sociala medier-strategi, uppgradera kunskapen kring mobil reseförsäljning och utbyta erfarenheter med de som bygger världens bästa reseappar.

Dessutom delas EyeforTravel’s Mobile App in Travel Award ut till årets bästa inom den kategorin.

Och så här såg det ut förra året:

CHRISTIAN VON ESSEN

SENASTE NYTT

ANNONS: