Foto: Clarion Hotel

Foto: Clarion Hotel

Terje Ropstad är ny driftsdirektör för den norska grenen av Clarion Hotel.

– Vi är mycket glada över att ta emot Terje som driftsdirektör för Clarion Hotel i Norge. Hanhar lång erfarenhet från hotellbranschen och har stor kunskap om driften av flera kedjor i Nordic Choice Hotels. Den kompetensen i kombination med Terjes visade ledaregenskaper kommer vara en stor tillgång för att fortsätta utveckla Clarion Hotel, säger Henrik Berghult, kedjedirektör för Clarion Hotel.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Terje kommer från positionen som driftsdirektör för Quality Hotel. Han är utbildad inom reseliv,
ekonomi och marknadsföring på Högskolan i Lillehammer. Terje har bred ledarerfarenhet från närmare 20 år som mellanchef och toppledare inom norsk hotellnäring. Han har tidigare varit VD för Norlandia Hotel Group, och har haft olika ledarpositioner både inom drift och försäljning. Innan dess jobbade Terje inom Choice Hotels Scandinavia.

– Jag ser fram emot att ta tag i nya spännande arbetsuppgifter inom Clarion Hotel Norge. Förhoppningsvis kan jag tillföra nya perspektiv på hur vi bäst kan driva kedjan vidare, säger Terje Ropstad, ny driftsdirektör för Clarion Hotel Norge.

SENASTE NYTT

ANNONS: