Foto: Clarion Hotel

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur i Swedish Lapland är rankad som både bästa hotell och restaurang av koncernen Nordic Choice Hotels samtliga 173 hotell i Norden.

Det är medlemmarna i koncernens Nordic Choice Club som beskrivit sin kundnöjdhet genom att betygsätta sina vistelser. Clarion Collection Hotel Arvidsjaur har fått 92,3 poäng av 100 möjliga för restaurangen samt 82,4 för boendet.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Jag blir stolt och glad över att våra ambitioner nått fram och gillats så till den milda grad att våra kunder rankar oss högst av alla hotell inom koncernfamiljen. Man behöver inte vara stor för att lyckas, det har vårt hotell och restaurang med alla våra fantastiska medarbetare bevisat, säger ägaren Jan Marklund, Högkammen AB.

SENASTE NYTT

ANNONS: