zaplox

Foto: Zaplox

Mobila nycklar som nu integreras och blir en del av Hotell Schani Viennas arbete med att förbättra kundupplevelsen.

Själva appen laddas enkelt ner till gästens smartphone, och innehåller förutom den grundläggande nyckelfunktionen smart service som t ex möjlighet att checka in och ut. Den skapar också helt nya, flexibla och kundvänliga kommunikationsmöjligheter för hotellet.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Benedikt Komarek, VD på Hotell Schani Vienna, kommenterar samarbetet med Zaplox: ”Genom att använda nya tekniklösningar vill vi underlätta för våra gäster och göra deras hotellvistelse så bra som möjligt. Att välja en lösning med mobila nycklar från Zaplox var en viktig del av det arbetet.”

”Vi är stolta över att kunna stötta Hotell Schani Viennas strävan efter att göra vistelsen så bra som möjligt för sina gäster. Vårt system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011, bl a har vi levererat det till Skistar, det stödjer alla lås och hotellsystem och fungerar på alla smartphones. Men det är mycket mer än bara en mobil nyckel som man styr från sin smartphone, det går att addera många fler mervärden för hotellet och därmed för dess gäster”, kommenterar Magnus Friberg, VD på Zaplox AB.

SENASTE NYTT

ANNONS: