Ny ledning för Comfort Hotel

Lör 18 okt, 2014 - 8:38
Foto:Comfort Hotel

Foto:Comfort Hotel

Simen Vinge (28 år) blir branddirektör för Comfort Hotel Xpress. Pernilla Anderson (38 år) och Olav Langli (38 år) utgör driftsdirektörsduon för Comfort Hotel.

Jag är övertygad om att kombinationen av deras kompetens kommer göra Comfort Hotels oslagbart i sitt segment, säger Camilla Bergman, kedjedirektör för Comfort Hotel.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Simen Vinge blir branddirektör för Comfort Hotel Xpress. Som branddirektör för Comfort Hotel Xpress kommer Simen leda utvecklingen av Nordic Choice Hotels senaste satsning. Xpress har fokus på tekniska lösningar, otraditionell rekrytering och låga priser. Trots sin låga ålder har Simen redan utmärkt sig i hotellbranschen. Han har tidigare varit hotelldirektör för Comfort Hotel Xpress Youngstorget och marknadsdirektör för Comfort Hotel. 2012 korades han till årets unga ledare i Norge och han har haft en mycket viktig roll i utvecklingen av Xpress-konceptet.

Inom de närmaste åren ska vi etablera 15 Xpress-hotell i hela Norden, säger Simen Vinge, branddirektör för Comfort Hotel Xpress.

Pernilla Anderson ska driva Comfort Hotel i Sverige, Danmark och Baltikum. I sin tidigare position som hotelldirektör var Pernilla med i utvecklingen och öppningen av rockhotellet Comfort Hotel Union Brygge i Drammen 2010. På Nordic Choice Hotels Vinterkonferens 2011 blev hon nominerad till utmärkelsen General Manager of the Year.

Olav Langli driver Comfort Hotel i Norge. Olav har solid erfarenhet av hotelldrift efter över 15 år i branschen. Upprepade gånger har han visat sig vara en ledare med handlingskraft och känsla för innovation. Hans senaste roll var som hotelldirektör för Comfort Hotel Oslo Grand Central och har tidigare haft flera ledarpositioner i hotellbranschen. Som driftsdirektör för Comfort Hotel Norge kommer han bland annat leda Comfort Hotel Karl Johan fram till öppningen 2015.

– Jag ser fram emot det vidare arbetet och expansionen av Comfort Hotel i Norge. Segmentet är präglat av tuff konkurrens men jag är övertygad om att vi kan erbjuda de bästa hotellösningarna för våra prismedvetna gäster, säger Olav Langli, driftsdirektör för Comfort Hotel i Norge.

– Hotellmarknaden blir mer och mer komplex och vi möter ständigt nya förväntningar från våra gäster. Jag är övertygad om att Comfort Hotels nya ledning kommer att ta kedjan ytterligare steg på vägen för att stärka sin position, säger Katalin Paldeak, Chief Operating Officer för Nordic Choice Hotels.

SENASTE NYTT

ANNONS: