Foto:Simon Hellsten

Foto:Simon Hellsten

2014 inleddes med audition för taxichaufförerna hos Taxi Stockholm.

Här gavs möjlighet till en vidareutbildning och en chans att få köra de allra mest kräsna resenärerna i Stockholm, såväl affärsfolk som privatpersoner. De valde ut de absolut bästa chaufförerna med krav på bästa attityd, servicekänsla, ödmjukhet och med minst tre års erfarenhet från Taxi Stockholm.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Idag är det fler än 100 förare som kör Taxi Stockholms Premiumbilar som alla är Volvo S80, Mercedes Benz E-klass och Viano. 1 december räknar Taxi Stockholm med att ha 100 Premiumbilar rullandes på gatorna.

–  Taxi Stockholm Premium är en raffinerad, diskret och bekväm tjänst. Vi tror att den kommer att användas av den vanliga människan vid ovanliga tillfällen, till exempel bröllop och fest. Men den största efterfrågan kommer från företag, eventskapare och hotell som vill erbjuda sina gäster något extra när det gäller persontransporter, säger Carina Herly, marknadschef på Taxi Stockholm.

 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report