Ryanair lanserar tack tisdag!

Tis 4 nov, 2014 - 13:18

Ryanair lanserar i dag 4 nov, en Tack Tisdag kampanj som ger 25% rabatt på alla januariresor som bokas i dag.

Detta som ett tack till alla 89 miljoner kunder som kommer att resa med Ryanair i år.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Tack Tisdag erbjudandet gäller i 24 timmar med start 00:01 på tisdag den 4 november och gäller för resor i januari 2015 till 1600 destinationer, till och från 180 flygplatser i 30 länder i Europa och Nordafrika.

Ryanairs Elina Hakkarainen säger
“För att tacka alla 89 miljoner kunder som kommer att flyga med Ryanair i år, lanserar Ryanair en Tack Tisdag kampanj som ger 25% rabatt på alla resor i januari 2015, om de bokas i dag, vilket innebär ännu lägre priser. Kunderna kan gå in på ryanar.com/se i dag och välja en nyårsresa till en av våra 1600 billiga destinationer, men de måste göra det snabbt eftersom erbjudandet enbart gäller fram till midnatt. “

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report