TUR 2014 - Foto: Christian von Essen, Travelreport.se

Svensk Turism och Svenska Mässan meddelar att man samarbetar kring en ny årlig kongress för besöksnäringen i förbindelse med TUR-mässan. Arrangemanget bär namnet Branschforum för svensk besöksnäring, äger rum onsdag 18 och torsdag 19 mars 2015 och tycks till viss del ersätta den tidigare Tillväxtdagen.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Vårt främsta mål är att samla näringen. Vi vill inspirera, skapa action, blanda strategi och praktik och få en samsyn kring svensk besöksnärings utveckling, säger Magnus Nilsson, ordförande i Svensk Turism.

Satsningen har sin grund i 2020-strategin för svensk besöksnäring, och en viktig nyhet är att Ledarforum flyttar till Göteborg och samlar 200 branschchefer på onsdagen.

– Vi gör ett stort omtag till 2015. Samarbetet är ett led i arbetet med att anpassa TUR till olika målgrupper i syfte att skapa en ännu effektivare och mer nischad mötesplats. Det här är ett viktigt steg i den riktningen, säger Farhad Kakavand, affärsansvarig för TUR.

CHRISTIAN VON ESSEN

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report