Han kommer närmast från Qatar Airways i Frankfurt där han varit ansvarig för Tyskland och Österrike.

Günter efterträder Nina Hornewall som går vidare till uppdraget som kommersiell chef för Apollo i Norden.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Vi är mycket glada över att Günter ska axla rollen som chef för Apollo i Sverige. Han har en bred erfarenhet från resebranschen och framför allt från flygbolagssidan. Det är en erfarenhet vi kommer att ha stor nytta av i den fortsatta utvecklingen av Kuoni Nordic, säger Mats Dahlquist, CEO för Kuoni Nordic.

Günter Saurwein är idag ansvarig för Qatar Airways i Tyskland och Österrike. Han har under åren 2007-2014 startat upp Qatar Airways i Norden och varit ansvarig för de nordiska länderna. Han har även innehaft ledande positioner inom Spanair, Swiss och Qualiflyer Alliansen.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report