Taxicharter för flygrädda

Ons 12 nov, 2014 - 6:53

Enligt en undersökning är vi svenskar det mest flygrädda folket i Skandinavien*

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Just nu finns det möjlighet att utan tickande taxameter åka var som helst i världen – i en taxi. Chansen tar man genom att välja resmål och sin favoritchaufför på vartvillduåka.se. Efter 19 november väljs en resenär ut som tillsammans med en vän får åka på en roadtrip ut i världen med Taxi Stockholm.

– Det känns jätteroligt att kunna erbjuda denna möjlighet för två personer. En road trip i en taxi är en annan restyp än flyg och bjuder förhoppningsvis på spontana händelser under vägen, säger Carina Herly, marknadschef på Taxi Stockholm.


* 26 procent av svenskarna ja på frågan ”är du flygrädd?”. Det gör svenskarna till de mest flygrädda folket i Skandinavien. (Undersökningen är gjord av Expedia/Epinion)

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report