First Hotels öppnar nytt i Karlstad

Tor 20 nov, 2014 - 15:42

First Hotel River C

First Hotels logotyp syns i januari 2015 på River C Hotell, mitt i Karlstad. Det blir hotellkedjans 34:e hotell i Sverige, och ligger med sina 49 rum precis invid konferens-, konsert- och kongresscentret Karlstad CCC.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Hotelldirektören heter Hanna Åkerstedt, och så här kommenterar hon valet av First Hotels:

– Valet av hotellkedja föll på att First Hotels känns som en kedja som växer och tar plats i Skandinavien. Vi tycker att våra varumärken harmonierar och står för samma sak. En snyggt paketerad och innovativ produkt, säger hon.

Med öppningen av River C Hotel får First Hotels en portfölj om 57 hotell i Skandinavien. Samtidigt har man påbörjat renoveringen av befintliga hotell inom kedjan. Först ut var First Hotel Grand Falun.

CHRISTIAN VON ESSEN

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report