First Hotels öppnar nytt i Karlstad

Tor 20 nov, 2014 - 15:42

First Hotel River C

First Hotels logotyp syns i januari 2015 på River C Hotell, mitt i Karlstad. Det blir hotellkedjans 34:e hotell i Sverige, och ligger med sina 49 rum precis invid konferens-, konsert- och kongresscentret Karlstad CCC.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Hotelldirektören heter Hanna Åkerstedt, och så här kommenterar hon valet av First Hotels:

– Valet av hotellkedja föll på att First Hotels känns som en kedja som växer och tar plats i Skandinavien. Vi tycker att våra varumärken harmonierar och står för samma sak. En snyggt paketerad och innovativ produkt, säger hon.

Med öppningen av River C Hotel får First Hotels en portfölj om 57 hotell i Skandinavien. Samtidigt har man påbörjat renoveringen av befintliga hotell inom kedjan. Först ut var First Hotel Grand Falun.

CHRISTIAN VON ESSEN

SENASTE NYTT

ANNONS: