Julresor hetare än någonsin

Tor 27 nov, 2014 - 13:38

Sunprime Torba Beach & Spa i Bodrum - Foto: Joakim Borén.

Du har väl inte missat att helgerna sammanfaller på ett trevligt sätt i år? Det går nämligen att går att skrapa ihop hela 18 lediga dagar genom att ta ut sex semesterdagar. Enligt en undersökning från Forex Bank är det framförallt solen vi längtar till när vi bokar julresor (12 procent). Sex procent vill dra på storstadssemester medan tre procent väljer de svenska fjällen.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Enligt Vings statistik är hela nio av tio resor slutsålda över julhelgerna.

– Vi har främst resor kvar till Teneriffa och Gran Canaria, i övrigt är det mest ströplatser.  De som resor från Göteborg och Malmö har i dagsläget störst chans att hitta resor under jul, säger Magdalena Öhrn, kommunikationschef på Ving.

De mest bokade resmålen i jul enligt uppgifter från Ving:
1. Gran Canaria
2. Teneriffa
3. Phuket, Thailand
4. Egypten
5. De mest bokade resmålen i jul enligt uppgifter från Ving

CHRISTIAN VON ESSEN

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report