BIG Travel startar lojalitetsprogram

Lör 29 nov, 2014 - 11:45

augcoplqxoliczub3uy5

BIG Travel startar ett lojalitetsprogram för små och medelstora företagskunder.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Alla företag som har ett avtal med BIG Travel har möjlighet att ansluta sig till programmet. Lojalitetsprogrammet kallas BIG POINTS och genom detta får företagen poäng på alla inköp och riktade specialerbjudanden om de är anslutna till BIG POINTS programmet. Poängen kan lösas in mot mer än 2 500 premier, alltifrån trevliga evenemang till produkter som datorer, klockor och verktyg.

”Vi tycker det är oerhört spännande att få vara först i branschen med att kunna erbjuda ett omfattande lojalitetsprogram till både nya och befintliga kunder”, kommenterar Jan-Anders Holmqvist på BIG Travel.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report