GMIC

I Sverige tror vi ofta att vi ligger i framkant inom det mesta, och miljö och hållbarhet är inget undantag. GMIC Sweden (Green Meeting Industry Council) anordnar därför ett kostnadsfritt webinar på onsdag den 10 december klockan 14.00-15.00.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Syftet är att bredda kunskapen om hur man jobbar med frågorna i andra delar av världen. Medverkande är Jennifer Willig, medgrundare av Whole World Water, samt Gene Capuano, Vice President of Convention & Exhibition Operations på the Venetian Macao & the Conrad Macao. Moderator är Jan Peter Bergkvist, SleepWell & GMIC Sweden.

Anmäl dig här!

CHRISTIAN VON ESSEN

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report