KLM och Airbnb i samarbete

Tis 16 dec, 2014 - 11:35

KLM + Airbnb

Airbnbs snabba globala spridning råder det ingen tvekan om. Nu går man djupare in i sitt samarbete med flygbolaget KLM. På KLM:s sajt kommer resenärerna från och med januari 2015 kunna få tips på vilka Airbnb-boenden som finns tillgängliga på den destination man bokar.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

− Både Airbnb och KLM kopplar ihop människor med nya platser och upplevelser. Samarbetet kommer ge de som reser med KLM en möjlighet till unika upplevelser med personlig touch. KLM:s annorlunda destinationer som Bogota och Almaty gör att det finns många möjligheter att utforska Airbnb-boenden, säger Even Heggernes, Country Manager Nordics & Netherlands på Airbnb.

Här nedan kan du se en annan del av samarbetet, ”The Airplane Apartment”:

 

CHRISTIAN VON ESSEN

SENASTE NYTT

ANNONS: