SAS öppnar Arlanda-Hong Kong

Tor 18 dec, 2014 - 9:40

sas_hongkong

SAS har det tufft på många sätt, men det betyder inte att man kastar in handduken för det. I dag meddelas att flygbolaget lanserar en efterlängtad direktlinje mellan Arlanda och Hong Kong i september 2015. Fem gånger i veckan kommer SAS plan lyfta från Stockholm till Hong Kong, där 160 svenska företag finns på plats. Med tanke på den asiatiska expansionen i Sverige är sannolikt även ”hemresan” av stor vikt för att stärka affärsrelationerna. På Swedavia jublar man förstås över beskedet.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Svensk tillgänglighet behöver stärkas för att locka investeringar och besökare vilket skapar arbetstillfällen och tillväxt i hela landet. Denna typ av satsningar är helt enkelt nödvändiga för att Sverige ska kunna konkurrera internationellt även fortsättningsvis, säger Torborg Chetkovich, koncernchef Swedavia.

CHRISTIAN VON ESSEN

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report