SAS öppnar Arlanda-Hong Kong

Tor 18 dec, 2014 - 9:40

sas_hongkong

SAS har det tufft på många sätt, men det betyder inte att man kastar in handduken för det. I dag meddelas att flygbolaget lanserar en efterlängtad direktlinje mellan Arlanda och Hong Kong i september 2015. Fem gånger i veckan kommer SAS plan lyfta från Stockholm till Hong Kong, där 160 svenska företag finns på plats. Med tanke på den asiatiska expansionen i Sverige är sannolikt även ”hemresan” av stor vikt för att stärka affärsrelationerna. På Swedavia jublar man förstås över beskedet.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Svensk tillgänglighet behöver stärkas för att locka investeringar och besökare vilket skapar arbetstillfällen och tillväxt i hela landet. Denna typ av satsningar är helt enkelt nödvändiga för att Sverige ska kunna konkurrera internationellt även fortsättningsvis, säger Torborg Chetkovich, koncernchef Swedavia.

CHRISTIAN VON ESSEN

SENASTE NYTT

ANNONS: