Foto:Flygresor.se

Foto:Flygresor.se

Flygresor.se satsar på en kattfilm.

I den nya reklamfilmen är ”filmstjärnorna” kattungar i virkade flygplansdräkter som guidar tittarna till Flygresor.se.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Flygresor.se vill med den nya filmen visa hur kaosartat det kan vara att få tag på rätt flyg. Detta har man valt att illustrera med hjälp av kattungar som irrar omkring i världen iklädda virkade flygplansdräkter. Flygresors marknadschef Olov Lindberg, som förra året blev nominerad till Årets Marknadschef av tidningen Resumé, är inte rädd för att pröva nya koncept. Förutom att ett nytt grepp för Flygresors reklamfilm har tagits fram, har den numera klassiska Flygresor.se-låten fått en ny vers och en poppigare twist.

– De senaste två åren har vår låt varit kanske den starkaste varumärkesbäraren med en fantastisk respons hos publiken. Vi hoppas att även den nya jingeln hittar vägen in till svenska folkets hjärtan som tidigare versioner, säger Olov Lindberg, Marknadschef på Flygresor.se.

I den nya reklamfilmen byggs en kattvärld upp, där kattungar utklädda till flygplan drar linjer över en världskarta i jätteformat. Kattfilmer är ett fenomen som vuxit explosionsartat på sociala medier på senare tid och även uppmärksammats med en egen filmfestival i Stockholm. Detta är något som Flygresor.se har valt att spinna vidare på.

– Målet är att fortsätta vara top-of-mind och samtidigt utveckla varumärket från en uppstickare, till en självklar och omtyckt leverantör av den bästa söktjänsten för flygresor. Detta ska avspeglas även i vår kommunikation som vi vill ska kännas ung, stark och mer modern, säger Olov Lindberg.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report