nils

Efter 20 år på posten som marknadschef avslutar nu Nils Magnus sin anställning på Astrid Lindgrens Värld för att gå i pension.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

I december fyllde Nils Magnus 65 år och från årsskiftet slutar han som marknads- och IT chef på Astrid Lindgrens Värld för att flytta till Skåne och familjen som sedan tre år bor där.

Nils Magnus började som marknadschef våren 1995 men hade dessutom ansvaret för både all teaterverksamhet och försäljning i parken fram till början av 2000-talet. Nils Magnus har drivit olika utvecklingsprojekt under sin tid på Astrid Lindgrens Värld. Bland annat byggandet och utvecklingen av parkens Stugby & Camping under -90 talet som blev en mycket viktig del för företagets utveckling och ekonomiska resultat.

Med sin stora erfarenhet från rese- och turistnäringen och sitt fantastiska engagemang genom alla år har Nils Magnus betytt otroligt mycket för Astrid Lindgrens Värld och den upplevelse som gästerna får när de besöker parken. Nils Magnus har på ett mycket positivt sätt bidragit till parkens utveckling och ökade kännedom i både Sverige och internationellt.

Nils Magnus kommer att arbeta kvar delvis på distans under rekryteringsperioden av den nye marknads- och försäljningschefen samt för att ”lämna över” till sin efterträdare.

-Jag och organisation kommer att sakna Nils-Magnus med all sin kunskap, erfarenhet och engagemang men har full respekt för hans val då han nått denna mogna ålder, säger Joacim Johansson, vd Astrid Lindgrens Värld.

SENASTE NYTT

ANNONS: