Etraveli förstärker styrelsen

Mån 26 jan, 2015 - 10:56

8e771109220f9131_org

Bendz som ny ledamot. Sophia Bendz har under de senaste sju åren varit global marknadsdirektör för Spotify och har gedigen kompetens från internationella tillväxtföretag.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Hon är rådgivare till internationella online-bolag och är en av initiativtagarna till organisationen AllBright.

“Etraveli är ett spännande tillväxtbolag i en sektor där det händer mycket – och där bolaget varit tydligt med sin ambition att ta en internationell marknadsposition. Jag ser fram emot att dela med mig av min kunskap från den internationella onlinemarknaden och bidra till Etravelis utveckling” säger Sophia Bendz.

Sophia Bendz har en gedigen erfarenhet av strategisk varumärkesutveckling i globala tillväxtföretag med inriktning på online-marknaden. Närmast kommer hon från en roll som global marknadsdirektör på Spotify, där hon varit med från start med att skapa, bygga och utveckla varumärket Spotify – en tjänst som idag har 100 miljoner användare runt om i världen. Sophia Bendz är styrelseledamot i Unibet och Norstedts samt rådgivare till Angel Investor Network och Tictail. Hon är även en av medgrundarna till organisationen AllBright

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report