imageI

Det bli Peter Browall, idag chef för Lime Travel och Golf Plaisir, som axlar ansvaret som ny chef för verksamheten istället för Günter Saurwein som tidigare meddelats.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Peter Browall har jobbat inom Kuoni Nordic sedan 2013 som vd för Golf Plaisir och Lime Travel. Det betyder att han känner både koncernen och verksamheten väl. Något som innebär en snabbare startsträcka för honom att komma igång med de offensiva satsningar Apollo står i begrepp att genomföra.

– Jag är mycket glad att Peter Browall tackat ja till uppdraget att bli ny Sverigechef. Det är en person jag känner väl och känner stort förtroende för. Han har under sin tid som chef för Lime Travel och Golf Plaisir levererat goda resultat.Hans uppdrag blir att genomföra de offensiva satsningar vi behöver göra för att ytterligare stärka Apollos varumärke och tydliggöra vår position på marknaden, säger Leif Vase Larsen, vd för Kuoni Nordic, i en kommentar.

– Jag är glad att få förtroendet att leda Apollo i denna mycket spännande fas företaget befinner sig i. Jag ser fram emot att tillsammans med Apollos duktiga medarbetare bygga Apollo starkare för framtiden, säger Peter Browall.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report