Hon ska utbilda resebranschen om Litauen

Fre 30 jan, 2015 - 10:36

Matka 2015 2

Jurgita Kazlauskienė ny generaldirektör för Litauiska statens turistbyrå. 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Kazlauskienė kommer närmast från Litauiska Resorts Association där hon var vd i sju år samtidigt som hon höll ordförande i European Spas Association (ESPA).

När Air Lituanica startade linjen mellan Bromma och Litauen härom veckan öppnas möjligheterna att upptäcka den minst kända kusinen bland våra baltiska grannar.

– Det är naturligt för oss att satsa på Norden med tanke på det korta avståndet. Vi strävar efter att etablera Litauen som en stadsweekend-destination.

Vi i Norden känner till både Estland och Lettland men Litauen vet vi väldigt lite om?

– Vi kommer att fokusera på att höja destinationskunskaperna om Litauen hos den nordiska resebranschen.

Hur ska budskapet går fram?

– Förbättrade anslutningar från Norden till Litauen fortsätter att utvecklas och vårt mål är att stödja flygbolagen med marknadsföringskampanjer, inklusive ytterligare branding av båda flygplatser och flygbolag. Vi planerar också att lägga ytterligare vikt vid att hitta nya partners och skapa förpackade resor med en uppmaning till handling. Detta kommer oundvikligen att öka den allmänna medvetenheten bland resenärer som stärker kunskapen över flera sektorer. Slutligen ser vi varumärkesbyggande som nyckeln till ökad medvetenhet om Litauen.

 Läs hela intervjun i nästa nummer av Travel Report med alla detaljer om Litauens marknadsföringsstrategier och visioner för den nordiska marknaden 2015.

Paulina Bylén

 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report