p4jczkg0tcriyq9pcyqj

Sveriges Bussresearrangörer har via ett intensivt lobbyarbete tillsammans med EACT (European Alliance för Coach Tourism) lyckats stoppa en ny tysk lag som trädde i kraft den 1 januari. Tyska regeringen har idag meddelat, att kravet på utländska buss- och lastbilsföretag att dokumentera personalens minimilöner samt sända in dessa uppgifter översatta till det tyska språket, är undanröjt fram till dess att EU-kommissionen prövat ärendet.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Organisation var bland de första att agera i Bryssel, vilket skedde den 17 och 19 december 2014, berättar Toni Schönfelder, ordförande i Sveriges Bussresearrangörer (SB).

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report