Tripadvisor köper ZeTrip

Mån 2 feb, 2015 - 16:54

TripAdvisor

ZeTrip, företaget bakom Rove – den personliga resedagboksappen är Tripadvisors senaste förvärv

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Appen skapar ett register över resenärernas beteende med hjälp av GPS-koordinater. Den tillåter även användaren att lägga till anteckningar, bilder och annat innehåll i dagboks-stil, skriver Tnooz. ZeTrip skapade Rove-appen för både Android och iOS-enheter efter att bytt kurs från sin ursprungsidé att bygga en social rese-applikation.

För cirka fyra år sedan köpte Tripadvisor Every som också var en appbaserad tjänst som spårade användarens rörelser och tillät dem skapa en skriftlig och visuell resedagbok. Everys vd Joost Schreve blev senare vice vd för mobila gruppen på Tripadvisor.

 

 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report