Foto: Scandic hotell

Foto: Scandic hotell

Ann-Charlotte Johansson blir ny kommunikationsdirektör och IR-chef för Scandic Hotel.
Med ett övergripande ansvar för extern och intern kommunikation i bolaget, inklusive PR och IR. Ann-Charlotte, som tillträder tjänsten under början av 2015, kommer att ingå i Scandics koncernledning.

Ann-Charlotte Johansson, 46 år, har varit verksamhet inom kommunikations-området i drygt 20 år, varav merparten i ledande positioner samt som rådgivare inom framförallt företags-, hållbarhets- och kriskommunikation samt Investor Relations.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

I rollen som kommunikationsdirektör kommer Ann-Charlotte Johansson att ansvara för intern och extern kommunikation inom bolaget, vilket även omfattar PR, kriskommunikation och finansiell kommunikation.

”Ann-Charlotte har en bred och gedigen bakgrund som ledare och rådgivare inom kommunikation. Genom Ann-Charlotte kan vi bygga upp ett starkt koncerngemensamt kommunikationsteam. Den erfarenhet, det kunnande och nätverk som Ann-Charlotte tar med sig blir ett viktigt bidrag i Scandics arbete framåt”, säger Frank Fiskers, VD & koncernchef för Scandic .

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report