Foto: Flyresor

Foto: Flyresor

Vilka destinationer har dykt upp som nya favoriter bland de svenska resenärerna? Hur skiljer sig resenärernas resmönster beroende på var i landet de bor? Flygresors Flygtoppen gör det enkelt att på egen hand söka fram aktuella topplistor över svenskarnas mest populära resmål, stad för stad och kommun för kommun.

Klicka här:

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Flygresor.se har 800 000 besökare per månad och statistiken i topplistorna är baserad på sökningar som är gjorda på sajten under perioden december 2014 och januari 2015. Topplistorna går att hitta på Flygtoppen där det även går att söka via en kartfunktion på fler orter i Sverige.

– En sökning på Flygtoppen kan berätta att stockholmarna gillar långväga resor, att umeåborna gärna reser till solen och att malmöbornas toppdestinationer skiljer sig markant från övriga landet. Att vår sökstatistik baseras på ett så stort antal besökare gör topplistorna extra intressanta, säger Marléne Wallberg Banffy, kommunikationschef på Flygresor.se.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report