Idag öppnar nya TUR Mässan

Tor 19 mar, 2015 - 7:04

Öppnar inte en utan tre nya mötesplatser för olika segment inom rese- och turistnäringen.

Förväntningarna är höga och de ska de vara, säger Farhad Kakavand, affärsansvarig för TUR på Svenska Mässan.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

TUR tjuvstartar redan igår, onsdag, med den allra första upplagan av Svensk besöksnäringskongress.
Dagens spår är riktat till inbjudna toppchefer. I morgon öppnar den stora kongressen, med alla aktörer inom den svenska besöksnäringen på plats.

Idag, torsdag 19 mars, är det också premiär för två nya mötesplatser för branschen: outgoingmässan Scandinavian International Travel Meet (SITM) och affärsresesatsningen Business Travel & Meetings Forum.
– Intresset för SITM är fenomenalt, vi har tvingats utvidga lokalen för att få plats med alla, säger Farhad Kakavand.
Totalt samlar SITM 169 utställare i 147 montrar. Utställarna är utländska destinationer, hotellkedjor och flygbolag. Bl.a. är länder som Storbritannien, Irland, Portugal och Jamaica i år tillbaka som utställare.

Besökare på SITM är alla som beställer och paketerar resor på den skandinaviska marknaden: resebyråer, researrangörer, travel managers, etc.
Medan besökarna på Business Travel & Meetings Forum är inbjudna köpare av affärsresor, möten och konferenser. De matchas ihop med säljare – arrangörer, leverantörer, konferensanläggningar – i förbokade möten.

På fredag kl. 13.00 öppnar TURs stora resemässa (20-22 mars) för allmänheten, i år med matupplevelser och aktiv livsstil som teman. Mässan samlar 268 utställare och erbjuder besökarna massor av förmånliga deals.
Totalt är ett över 120-tal länder representerade på TUR 2015.
– Vi märker ett mycket stort intresse för årets nysatsning, säger Farhad.
– Ett tecken på det är att antal utställare, t ex flera flygbolag, har valt att medverka på två eller tre av våra nischade mötesplatser, just för att nå flera målgrupper.

SENASTE NYTT

ANNONS: