Hungrig passagerare knockade flygvärdinna

Lör 11 Apr, 2015 - 10:33
Foto: EasyJet

Foto: EasyJet

Passageraren tyckte att han fick vänta alldeles för länge på sin smörgås.

Då tog han ut all sin ilska på flygvärdinnan genom ett knytnävsslag som fällde henne till golvet. Planet tvingades nödlanda i Rom, där polis väntade. Easyjet flight EZS1483 var i tisdags på väg från Genève i Schweiz till Kosovo i Pristina när kaos utbröt ombord.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Plötsligt började en manlig passagerare ilsket vråla till en ung flygvärdinnan:
– Jag har väntat i timmar, jag är hungrig!
Utan att invänta något svar, fällde han sedan flygvärdinnan till golvet med ett knytnävsslag, enligt vittnen fortsatte den ilskne mannen dessutom att slå på henne efter hon fallit. Pasagerarna i närheten reagerade snabbt, och drog bort mannen.

Blev helt chockad
Flygvärdinnans glasögon gick sönder i attacken, och hon blev omplåstrad ombord.
– Jag blev helt chockad, sa hon efteråt till den schweiziska nyhetssajten 20 Minutes. Jag kan inte förstå hur någon kan reagera så våldsamt över en smörgås.
Piloten valde av säkerhetsskäl, och helt enligt flybolagets riktlinjer, att omdirigera planet till Fumincino-flygplatsen i Rom, där polis väntade för att gripa den hungriga passageraren.

”Tolererar aldrig”
– Säkerheten för våra passagerare och anställda har alltid första prioritet, och vi tolererar ingen form av hotfullt beteende ombord, säger en talesman för Easyjet. Och vi anmäler alltid.
Ombord Easyjet-planet fanns 177 passagerare och sex besättningsmedlemmar. Senare samma eftermiddag kunde passagerarna stiga ombord ett annat plan som tog dem till Pristina.

Källa:aftonbladet.se

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report