Foto:radissonblu.com

Foto:radissonblu.com


Den första maj 2015 tillträdde Mikael Wennerström som ny hotelldirektör på Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg.

Mikael har en lång bakgrund från hotellbranschen i regionen och har tidigare drivit flera hotell.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Radisson Blu Metropol Hotel, beläget i södra delen av Helsingborgs centrum, slår upp dörrarna för gäster i september 2015 och blir då Helsingborg citys största hotell med 205 rum och en heltäckande konferensavdelning med inspiration från den internationella arkitektur- och designutställningen H55. Samtidigt öppnas också Nelly´s ETC Restaurang & Bar med open kitchen och lounge.

-Det finns fantastiska förutsättningar och möjligheter på Radisson Blu Metropol Hotel. Helsingborg har tidigare saknat ett internationellt varumärke som Radisson Blu är, säger Mikael Wennerström.
-Jag har tidigare arbetat för Radisson Blu i Helsingborg och Köpenhamn. Jag är övertygad om att det tillsammans med min erfarenhet från andra hotellkedjor i exempelvis Malmö, Stockholm och Karlstad kommer väl till pass. När jag går in i något nytt ger jag allt. Vi ska bli Helsingborgs ledande hotell, fortsätter Mikael.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report