Foto:Avis

Foto:Avis

Kasper har sedan 2013 ansvarat för Avis och Budget i Danmark och får nu ett ökat förtroende genom att ta över ansvaret även för den svenska verksamheten.

– Kasper är en branschexpert och har visat fantastiska ledaregenskaper under sin framgångsrika tid på Avis Budget Danmark. Avis Budget Sverige har en stolt historia av stort kundfokus och Kasper kommer nu ytterligare fokusera på att förbättra vår flotta, vårt nätverk och kundupplevelsen i stort, säger Nina Bell, VD på Avis Budget Group i Norden, och tillägger:

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Jag är också mycket glad att Jan Lind, Kaspers företrädare, tar på sig den nya rollen för att leda arbetet med vår kommersiella strategi i Sverige, Norge och Danmark.

Kasper Gjedsted började sin karriär hos Budget Biluthyrning Danmark och gick därefter vidare till flygbolaget Lufthansa i Frankfurt och A.P. Møller – Maersk-koncernen i Köpenhamn. Han vände därefter tillbaka till biluthyrningsbranschen, först som sälj-och marknadsdirektör och sedan som verkställande direktör hos Sixt Danmark. Sedan 2013 har Kasper ansvarat för Avis och Budgets danska verksamhet och ser nu fram emot att ta sig an även den svenska marknaden.

– Jag ser verkligen fram emot att börja som VD hos Avis Budget Group Sverige och har redan satt mig in i den svenska verksamheten. Det kommer bli en spännande utmaning att ta sig an den svenska hyrbilsmarknaden där både Avis och Budget har fantastiska tillväxtmöjligheter, säger Kasper om sitt nya jobb.

Kasper Gjedsted har en Master i Ekonomi & Business Administration samt i International Management.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report