Foto:sJ.se

Foto:sJ.se

Igår meddelar Jernbaneverket att det planerade kontaktledningsbytet mellan Oslo och den svenska gränsen skjuts upp i minst två år.

Det innebär att SJs planerade snabbtågssatsning med X 2000, kan starta som planerat den 9 augusti. Nu fortsätter den gemensamma planeringen av det viktiga underhållsarbetet mellan Oslo och den svenska gränsen.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Den positiva dialogen mellan SJ och de norska myndigheterna har varit avgörande. Jernbaneverket och Samferdselsdepartementet snabba och kraftfulla agerande visar att de värnar om att skapa bästa möjliga förutsättningar för ett miljö- och klimatriktigt resealternativ. Beskedet är positivt för hela regionen, säger Crister Fritzs

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report