Sj
SJs nya matkoncept ska göra tågresan både godare, gladare – och grönare.

Tidigare i år lanserades en ny och grön frukostbox med ekologisk inriktning. Näst på tur är två olika måltider som är särskilt framtagna för att passa de yngre resenärernas smaklökar.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Ekologiska pannkakor med sylt och kycklingspett med ekologiska pastaskruvar är de första två rätterna som lanseras på barnmenyn i SJs bistro. Kycklingrätten kommer dessutom att kunna förbeställas i en glutenfri variant.
– Att resa med SJs tåg ska vara lätt som en plätt. Och gott. Vi har därför valt favoriträtter som vi vet går hem hos våra yngsta resenärer, säger Ewa Nordling, Projektledare för SJs nya matkoncept.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report