Hertz första digitala uthyrningskontor

Tis 23 jun, 2015 - 7:07

Foto:Hertz

Foto:Hertz


På Hertz Sveavägen i Stockholm slår nu landets första helt automatiserade biluthyrningstjänst upp portarna.

Det innebär att kunden kan boka, hämta och lämna sin bil när det passar dem.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Sverige är ett föregångsland, så vitt jag vet finns inte det här någon annanstans. Tidigare har det varit mycket fokus på bilarna, men nu är det framför allt service och tillgänglighet som är det viktiga. Kunderna vill kunna hämta och lämna sin bil när det passar dem, inte när kontoret har öppet. Där ligger vi i framkant i Sverige och det kommer vi att fortsätta med, säger Niklas Siljeblad, vd på Hertz Biluthyrning.

Tekniskt sett kommer kontoret att skötas mobilt, där registrering och fakturering hanteras automatiskt. Det kommer att vara öppet mellan 06.00 och 22.00 alla dagar i veckan. Man hämtar ut sin bil med ett kreditkort och signerar med sin PIN-kod.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report