temaresor

Samarbetet innebär att vi kombinerar MyPlanets långa erfarenhet och destinationskunskap med TEMA´s historik av rundresor med skandinavisk färdledare.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Två starka varumärken som ger er som resenär det bästa av två världar.

TEMAs rundresor är välkända för fantastiska färdledare, gediget innehåll och väldigt välplanerade. Vi är väldigt glada över att nu kunna erbjuda våra kunder som är intresserade av Australien, Nya Zeeland, Kanada, USA och Sydafrika möjlighet att uppleva länderna med svensk eller skandinavisk färdledare. Tillsammans med MyPlanets djupa kunskap om länderna kan vi nu erbjuda våra kunder kanske den bästa rundreseprodukten på marknaden, enligt Malin Ternebrink, Sales Manager, MyPlanet Sverige.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report