Foto:Scandic Sverige

Foto:Scandic Sverige

Den 1 september tillträder Robert Wilhelmsson som ny distriktsdirektörför Stockholm City.

Robert kommer närmast från Scandic Norge där han arbetat som direktör för driftsupport och integrationen av Rica och Scandic.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Robert Wilhelmsson har gedigen erfarenhet från hotellbranschen. I samband med integrationen av Rica Hotels byggde han en struktur kring den operationella organisationen samt samverkan mellan centrala funktioner i Scandic Norge. Han har tidigare arbetat med koncept-och nyetablering vid sidan av det operativa ansvaret för Clarion Collection i Sverige, Danmark och Baltikumoch First Hotels i Norden.

– Jag ser fram emot att kliva in i min nya roll och växla upp ytterligare med Scandic iStockholm. Vi befinner oss i en spännande utveckling av hotellmarknaden i regionen och Scandic har en ledandeposition i Stockholm. Det ger de bästa förutsättningarna att skapa något mycket spännande, säger Robert Wilhelmsson.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report