detur
Detur samarbetat med Resurs Bank för att erbjuda sina kunder delbetalning via kortet DeturCard.

Nu erbjuds trygg, enkel och flexibel delbetalning även i företagets webbutik på hemsidorna i Sverige, Norge och Finland, med faktura eller delbetalning Detur har också valt att erbjuda kunderna helt kostnadsfri delbetalning i webbutiken, utan varken ränta eller avgifter under sex månader.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Detur gör det enkelt för kunderna att hitta och betala för drömresan. Nu kan alla kunder enkelt och tryggt välja hur de vill betala sina resor i webbutiken. Att dessutom erbjuda helt ränte- och avgiftsfri delbetalning uppskattas av kunderna som erbjuds ett betalningsalternativ som få tvekar inför, säger Karim Riffi, Key Account Manager på Resurs Bank.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report