Foto:viaegencia.com

Foto:viaegencia.com


Nu är det klart att Annika Hultgren går in som ny vice VD i VIA Travel Norrland.

Företaget som tidigare i höst fick ny huvudägare i Edward Lantz har tydliggjort att nya affärsområden skall startas och att även en geografisk expansion är i sikte.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

— Det känns riktigt kul att kliva på ett så här spännande projekt i det skede VIA Travel Norrland är i nu. Företaget satsar på att utveckla den bransch jag brinner för så mycket och ägnat en stor del av mitt yrkesliv till, säger Annika.

Börjar den 7:e december

Annika Hultgren, tidigare Director Supplier and Partner Agencies på VIA Egencia blir ny vice VD från och med 7:e december i år och räknar med en riktig rivstart.

— Vi har flera nya utmaningar att ta tag i och jag räknar med full fart framåt genast. Vi kommer inte att sitta på kontoret utan vi ska ut på fältet för att träffa kunder och öppna dörrar för spännande samarbeten framöver, kommenterar Annika.

Stora ambitioner

Edward Lantz, huvudägare till bolaget, har tidigare klargjort att VIA Travel Norrland siktar på en ordentlig expansion.

— Vi har som mål att växa både geografiskt och i omsättning samt bredda vårt utbud av tjänster. Därför känns Annika som en perfekt rekrytering till vårt team av engagerade och kompetenta medarbetare som vill driva det här projektet framåt, berättar han.

Öppnar upp för samarbeten

Nästa steg blir att gå vidare i satsningen med alla kunder och samarbetspartners.

— Vi välkomnar alla potentiella samarbeten som gynnar näringen och resenärerna. Vi ska göra något nytt och vi vill ha med alla kreativa och duktiga människor i branschen på resan, avslutar Edward.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report