Grand Hôtel rekryterar ny CFO

Tor 8 Okt, 2015 - 7:06

Foto:grandhotel

Foto:grandhotel


Magnus kommer senast från Investor där han arbetat som Investment Manager.

Grand Hôtel i Stockholm stärker ledningsgruppen och rekryterar Magnus Karlberg från Investor. Karlberg har ett förflutet av 14 år på Investor och kommer nu senast från tjänsten som Investment Manager i Stockholm. I sitt arbete på Investor har Magnus till viss del varit stationerad vid Investors New York-kontor. Tidigare har han arbetat för SEB Debt Capital Markets samt studerat ekonomi vid Stockholm School of Economics och University of British Columbia.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report