54f075c9-a5ae-4bba-b7ba-a12b55393d31_600_0_0_0_267_192

Alexander Huber tar plats i TUI Nordics ledningsgrupp och leder företagets kommersiella verksamhet.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

TUI Nordic/Fritidsresegruppen har utsett Alexander Huber, tidigare Managing Director för TUIfly Nordic sedan 2011, till Commercial Director, med ansvar för att leda utvecklingen av företagets kapacitetsplanering, prissättning och tilläggstjänster för TUI Nordic. Där innefattas också flygbolaget TUIfly Nordic.

– Jag ser verkligen fram emot min nya roll och chansen att leda arbetet med den kommersiella utvecklingen. Inte minst ser jag stora möjligheter att stärka och optimera vårt erbjudande för tilläggstjänster, som till exempel inom ”Travel Retail”, en spännande del som dessutom ska drivas för hela TUI-gruppen, säger Alexander Huber.

– Jag är väldigt glad att Alexander nu axlar den viktiga rollen som Commercial Director inom TUI Nordics verksamhet. Han är en mycket viktig resurs för hela bolaget och hans kunskaper är ovärderliga, säger CEO Eivor Andersson.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report