47ba79cf-60a1-47e9-b6f0-187203d63683_300_0_68_0_420_226
Annika Fredriksson väljer att efter fyra år, lämna sin roll som vd på destinationsorganisationen Swedish Lapland Visitors Board, officiell representant för Sveriges nordligaste destination – Swedish Lapland.

Organisationens vice vd Erica Mattsson tar redan idag över som tf vd och styrelsen påbörjar arbetet med rekrytering av ny vd.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– När jag tog mig an detta uppdrag 2012, var intentionen att verka i cirka ett år och nu kan jag räkna ihop till fyra mycket spännande och händelserika år, säger Annika Fredriksson. Jag har under dessa år bidragit med mina färdigheter och kompetenser. Nu går organisationen in i en ny fas och då finns det andra som är bättre lämpade att leda verksamheten.

– Vi är mycket tacksamma för den omfattande insats och utveckling som Annika medverkat till de senaste åren och vi önskar henne all lycka framöver, säger Jalle Svanberg styrelseordförande. Den utveckling och organisationen som man under Annikas ledning byggt saknar motstycke. Att regionen nu har en helt ny turistisk organisation med spetskompetenser säkerställer regionens konkurrenskraft på den tuffa resemarknaden och lyfter det gemensamma platsvarumärket till nästa nivå.

– Det känns tryggt att Erica Mattson nu tar över som tf vd, fortsätter Jalle Svanberg. Erica har spelat en viktig roll i uppbyggnaden av den nya organisationen och har både de färdigheter och erfarenheter man kan önska sig för att fortsatt leda arbetet. Hon har djup kunskap om besöksnäringen, såväl på det regionala som på det internationella planet.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report